Високо качество • Добра цена • Кратки срокове

A- | A+

Храмар ООД - 

проектиране и производство на СКЕЛЕТА И КОФРАЖИ


Храмар Скелета и кофраж

От създаването си през 1994 г. до днес ние помагаме на строителния бизнес с уникални проектантски, технически решения и консултантски услуги като предлагаме най-доброто качество на най-добрата цена и в най-кратките срокове. Основната цел, която сме си поставили, е да превърнем високото качество в неизменна характеристика на нашите продукти. За реализирането на тази цел ние разполагаме с компетентен екип от висококвалифицирани специалисти – инженери, търговски представители и администрация.

Храмар ООД притежава собствена производствена база в гр.Кричим. Централният офис на фирмата се намира в гр.София. За гр.Варна и региона фирма Храмар има официален търговски представител.

Коректността и отговорността, с които се отнасяме към работата си, печелят на Храмар все повече лоялни клиенти и дългогодишни партньори!

Доверете ни се! Ние работим за Вашия успех!

 

 

Гарантирано качество

Продукцията на фирмата е надлежно изпитана и сертифицирана от НИСИ. Скелетата, кофражните системи и подпорите, произведени от Храмар ООД, отговарят на всички норми. Разработена е и система за постоянен контрол на качеството, осъществяван професионално чрез регулярно и щателно тестване на произведените елементи и конструкции.