High quality • Affordable prices • Short term

A- | A+

Hramar OOD 

proiectarea și producția de SCHELE ȘI COFRAJE

 


Храмар Скелета и кофраж

De la înființarea sa în 1994 până astăzi, ajutăm afacerile din domeniul  construcțiilor cu design unic, soluții tehnice și servicii de consultanță oferind cea mai bună calitate la cel mai bun preț și în cel mai scurt timp posibil. Scopul principal pe care ni l-am propus este să transformăm calitatea înaltă într-o caracteristică constantă a produselor noastre. Pentru a atinge acest obiectiv, avem o echipă competentă de specialiști cu înaltă calificare - ingineri, reprezentanți de vânzări și administrație.

Hramar OOD are propria bază de producție în orașul Krichim. Sediul central al companiei este situat la capitală Sofia. Pentru orașul Varna și regiune, compania Hramar are un reprezentant oficial de vânzări.

Onestitatea și responsabilitatea cu care ne tratăm munca câștigă din ce în ce mai mulți clienți fideli și parteneri pe termen lung!

Aveți încredere în noi! Lucrăm pentru succesul Dumneavoastră!

 

 

 

 

Calitate garantată 

Produsele companiei sunt testate și certificate în mod corespunzător de către NISI (Institutul de Cercetare-Dezvoltare în Construcții). Schelelesistemele de cofraj și popi, fabricate de Hramar OOD, îndeplinesc toate standardele. A fost dezvoltat un sistem de control constant al calității, realizat profesional prin testarea periodică și amănunțită a elementelor și structurilor fabricate.